снимки БулфотоВМРО спретна протест пред сградата на Народното събрание заради готвените

...
снимки БулфотоВМРО спретна протест пред сградата на Народното събрание заради готвените
Коментари Харесай

ВМРО спретна протест с фесове и лика на Ердоган пред парламента заради Изборния кодекс

снимки Булфото

Вътрешна македонска революционна организация спретна митинг пред постройката на Народното събрание поради готвените промени в Изборния кодекс. Основното изменение, което воеводите не одобряват е текстът, обвързван с  отпадане на ограничението на броя секции в чужбина, съобщи.

" Днес народните представители са на път да извършат национално изменничество, т.е. да разрешат в Република Турция да няма ограничаване на броя на секциите за гласоподаване, което ще разреши на Ердоган да провежда 200-300 000 души да гласоподават за избрана българска партия, което ще е директна интервенция във вътрешните работи на България ", изясни претекстовете за митинга Юлиан Ангелов.



" Това, което ще гласоподават през днешния ден, значи Ердоган персонално да се намесва във вътрешните работи на страната. Нещо, което не се е случвало 10 години ", съобщи Александър Сиди.

Ако измененията през днешния ден бъдат признати, от Вътрешна македонска революционна организация ще желаят налагане на несъгласие от президента.

Протестиращите след това се реалокираха пред президентството и скандират " Турски мекерета ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР